تکنیک استین گلس
تکنیک استین گلس یکی از محبوب ترین تکنیک های شیشه دکوراتیو و تزئینی در جهان محسوب می شود و در بین هنرمندان و طراحان از جایگاه بسیار ویژه ای برخوردار است.
در تکنیک استیند گلس، هنرمند با انجام طراحی های استاندارد که با توجه به محدودیت های متریال شیشه در نظر گرفته شده است، اقدام به برش شیشه کرده و سپس با استفاده از فلزات مخصوص، این قطعات شیشه را در کنار هم محکم می کند. بعضی از این قطعات شیشه، به صورت تراش خورده یا اصطلاحا بِوِلد در نظر گرفته می شود که به عنوان نگین در تکنیک استین گلس به کار می رود.
تکنیک استین گلس نیاز به حوصله و تخصص فراوانی دارد و نتیجه کار، محصول صرف وقت و دقت و ظرافت هنرمند است. در پروسه تولید شیشه استین گلس، از ابزارهای مختلف و به خصوصی همچون الماس، انواع انبر، چکش، قلع، سرب، برنج، هویه و … استفاده می شود. از شیشه های استین گلس در درب های ورودی لابی ها، پارتیشن های لوکی، پنجره ها، سقف های دکوراتیو و نورگیرهای سقفی استفاده می شود.
از تکنیک استین گلس همچنین در ساخت گنبد شیشه ای نیز استفاده می گردد که باعث ایجاد فضایی خاص، جذاب و گیرا در معماری داخلی می شود. شیشه های استیند گلس ، چه در گنبد های شیشه ای به صورت خم کار شوند و چه به صورت تخت در فضاهای مختلف مورد استفاده قرار گیرند، قابلیت انجام آب بندی را نیز دارا می باشند. گروه هنری چارسیک با اتکا به توان فنی و تخصصی خود و با استفاده از تجربیات فراوان گذشته، طراحی، تولید، نصب و آب بندی شیشه های استیند گلس به صورت تخت و خم را به بهترین شکل ممکن و با استفاده از جدید ترین متودهای روز دنیا انجام می دهد.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص شیشه استین گلس، می توانید با چارسیک در تماس باشید.
مطالب مرتبط:
۵ دلیل برتری ساخت خانه با گنبدهای ژئودزیک نسبت به ساخت خانه های سنتی
گنبد معکوس شیشه ای استیندگلس در سالن موسیقی پالائو دلا موسیکا (قصر موسیقی کاتالان)
۱۰ دلیل برای اجرای گنبد شیشه ای استیند گلس و تیفانی در فضای داخلی
مزایای گنبد شیشه ای در مقایسه با گنبد گچ کاری شده (قسمت اول)
مزایای گنبد شیشه ای در مقایسه با گنبد گچ کاری شده (قسمت دوم)